Termen final pentru preschimbarea certificatelor

by

Termenul final de solicitare a preschimbării certificatelor doveditoare a calităţii de revoluţionar şi de depunere a documentelor solicitate pentru completarea dosarelor de preschimbare a certificatelor de revoluţionar, în vederea îndeplinirii condiţiilor stabilite prin lege, este 30 aprilie 2009, a anuntat Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR).

Noul tip de certificat conform Legii Recunostinte (nr. 341 din 2004)

Noul tip de certificat conform Legii Recunostintei (nr. 341 din 2004)

* RECOMANDARI SSPR

Având în vedere că după data de 30 aprilie 2009,nu se mai pot depune documente pentru completarea dosarelor de preschimbare a certificatelor de revoluţionar, SSPR recomanda persoanelor care depun cereri de preschimbare a certificatelor de revoluţionar,să anexeze acestora toate documentele prevăzute la art.121 – 122 din Normele metodologice de aplicare a Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr. 341/2004, aprobate prin H.G. nr. 1412/2004,cu modificările şi completările ulterioare,funcţie de calitatea recunoscută în temeiul Legii nr.42/1990.

Prorogarea termenelui de preschimbare, probabil ultimul dupa cel puţin patru astfel de prelungiri a fost făcuta conform prevederilor Legii nr.47 din 20 martie 2009 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.1/2008 pentru prorogarea unor termene prevăzute în Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989.

* Pagina web a SSPR: http://sspr.ro

Site-ul SSPR

Legea recunoştinţei sau Legea nr.341 din 2004 a fost publicată în Monitorul Oficial nr.190 din 26 martie 2009.


Publicitate

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 răspunsuri to “Termen final pentru preschimbarea certificatelor”

 1. mariusmioc Says:

  Au fost 6 prorogări: OG 133/2004, L 37/2005, OUG 182/2005, OUG 132/2006, OG 1/2008, L 47/2009. Vezi http://mariusmioc.wordpress.com/2009/04/02/noua-prorogare-a-termenelor-pentru-certificatele-de-revolutionar/
  Vezi şi şedinţa CPRD din 12 mai 2009, unde acest Bebe Ivanovici liberal pe nume Raymond Luca vorbeşte de o nouă prorogare.

 2. ALEX Says:

  Din momentul in care am fost avizat de comisia parlamentara pentru preschimbarea certificatului vechi in cel nou ;in cat timp primesc noul certificat?1 luna 2,3…..?

 3. Aurel Miscov Says:

  Eu sunt membru fondator la asociatia unde protesteaza Mares si vreau dreptate ca am luptat cu arma in mina pe baricade la Intercontinental dupa care am fost arestati si am mers la Jilava. asociatia 16-21 decembrie a fost in fiecare an stindardul luptei pentru democratie si, toate guvernele neau ignorat voit. Sint alaturi de Mares ncare face grava de protest cu infometare

 4. Tony Says:

  Nu doar vorbe, sa veniti toti la Strasbourg cu cite o foaie in mina ca sa ne salvam istoria de la revolutie pe care bolsevicii si neocomunistii fura.
  LIBERTATE, DEMOCRATIE, ADEVAR, PACE SI TRAINICIE

 5. Tony Says:

  VENITI CU TOTII SAL SUSTINEM PE MARIES LIDERUL NOSTRU CARE A PRELUAT STEAGUL LUPTEI REVOLUTIONARE. ADUCETI O FOAIE GOALA DE HARTIE FORMAT NORMAL CA SA COPIEM LA XEROX DOCUMENTELE SECRETIZATE DE LA ARMATA SI SECURITATE DE LA TRADATORII DE LA PARCHETUL GENERAL SI MILITAR.

 6. Mos Pa Says:

  Vã rugãm sã trimiteţi titlul lucrãrii, numele şi prenumele, funcţia şi instituţia/organizaţia din care faceţi parte şi rezumatul lucrãrii la adresa. Rezumatele trebuie sã aibã 400 de cuvinte (MS Word, Times New Roman, 12 p, 1,5 rânduri). În cazul în care veţi fi selectaţi, prezentarea nu trebuie sã depãşeascã 20 de minute. Conferinţa se va desfãşura pe panel-uri, în funcţie de tematica abordatã de participanţi. Data limitã pentru trimiterea rezumatelor: 18 octombrie 2009. Cheltuielile de transport, cazare şi masã ale participanţilor vor fi asigurate de organizatori. De asemenea, materialele conferinţei sunt oferite de organizatori. Lucrãrile prezentate în cadrul conferinţei vor fi incluse într-un volum. Mai multe informaţii gãsiţi în invitaţia ataşatã sau pe site

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: