Episodul 1 din documentarul Revoluția lui Mierlă, la emisiunea Istorii încâlcite de pe TVR2

by

Personajul filmului, azi poziţionat avantajos din punct de vedere social, ca profesor în cadrul A.S.E., are o poveste inedită despre participarea la Revoluţia din Decembrie 1989.

Documentarul Revoluția lui Mierlă (episodul 1) a fost difuzat la TVR2, la emisiunea Istorii încâlcite din data de 13 decembrie 2014. Emisiunea poate fi vizionată online la adresa: http://www.tvrplus.ro/editie-istorii-incalcite-291007

rsz_tvr2_mierla_rev

Marian Mierlă, Toma Roman jr. și Romulus Cristea

Încă din cursul anului 1989 este contactat de reprezentantul unui grup cu intenţia de a-l antrena într-un complot anticeauşist. Invitați: Marian Mierlă și Romulus Cristea. O emisiune de Toma Roman jr.
Realizatori: Roxana Iordache şi Călin Petrescu Producător: Dan Micu

Publicitate

Etichete: , , , , , , , ,

Un răspuns to “Episodul 1 din documentarul Revoluția lui Mierlă, la emisiunea Istorii încâlcite de pe TVR2”

  1. Gheorghe P. Says:

    Va rog sa ma scuzati,poate nu observ eu bine,doar acesti oameni au contribuit,la aducerea democratiei in Romania?Ei au fost cei care au dorit libertatea cetatenilor romani?Stimati concetateni ,sa fim seriosi,cred ca toti care au o gandire catdecat normala a dorit atunci sa scape de regimul comunist si care unde se afla a contribuit in felul sau la asa zisa “Revolutie”dar din pacate sant multi care si-o revendica doar pentru el si cu o mare nesimtire cere sa fie rasplatit cu bani faptul ca el devenise liber in loc sa fie doar mandru ca a avut curaj sa tina piept agresivitati comuniste si doar atat.Ei ,dar lenea-i mare,Romania este tara chaosului,taman buna pentru oportunisti,cum apare o ocazie de stors bani,hop si ei,adica oportunisti si lenesi,ca de ,ei trebuie musai sa primeasca bani,nu se stie de ce,dar trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: