Hello world!

by

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

5 răspunsuri to “Hello world!”

 1. Mr WordPress Says:

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Sucuturdean Nicolae Says:

  Felicitari pentru cea ce faceti,va doresc sa reusiti pentru ca meritati acest lucru.DUMNEZEU SA VA AJUTE.Din Sibiu va doresc toate cele bune.

 3. TUDOR Says:

  Demisie: «Domnul certificat», Bebe Ivanovici, a ramas «simplu revolutionar»
  02.11.2007

  Demisie: «Domnul certificat», Bebe Ivanovici, a ramas «simplu revolutionar»
  Consiliul National al Blocului National al Revolutionarilor, desfasurat ieri, la Ploiesti, s-a „lasat“ cu o demisie de „rasunet“, celebrul cap al revolutionarilor si „donator“ de certificate, Constantin Bebe Ivanovici (foto), anuntandu-si demisia din functia de prim-vicepresedinte al respectivei organizatii conduse de un personaj la fel de controversat, brasoveanul Dorin Maior. Astfel, fostul lider al revolutionarilor si , totodata, al pesedistilor ilfoveni si-a motivat gestul sau drept „un protest fata de actuala conducere a Blocului National al Revolutionarilor“ care, in opinia demisionarului, „nu a reusit sa rezolve problemele revolutionarilor legate de preschimbarea certificatelor“. Unicul punct al disputelor, pigmentate cu huiduieli, rafuieli politice sau personale si alte asemenea exprimari „de cartier“, ale reprezentantilor asociatiilor de revolutionari reunite la Consiliul National al BNR l-a constituit soarta certificatelor si ritmul in care acestea sunt preschimbate. In acest sens, functie de simpatii si interese politice sau de grup, revolutionarii i-au pus la zid atat pe seful S
  ecretariatului de Stat pentru Revolutionari, penelistul Nicolae Fesan, cat si pe deputatul PSD, Emil Cuteanu, seful Comisie parlamentare pentru revolutionari, ambii fiind considerati vinovati pentru faptul ca numai la 7.500 dintre cei 23.000 de revolutionari le-au fost preschimbate certificatele, termenul limita prevazut de lege fiind 31 martie 2008. De altfel, printre acuze reciproce, „dezvaluiri“, fluieraturi si alte „gingasii verbale“, revolutionarii au concluzionat ca „unica solutie este iesirea in strada“, urmand a se decide daca vor protesta in fata sediului SSPR, sediului PNL sau in fata altei institutii de care depinde soarta noilor certificate. Oricum, pentru a fi mai „uniti“, asociatiile din cadrul BNR au fost indemnate de catre liderul Maior sa colaboreze cu OADO, al carei sef, Florentin Scaletchi, nu a ratat ocazia de a participa la adunarea cu pricina.

 4. TUDOR Says:

  Postarea anterioara a fost preluata din ziarul GARDIANUL 02 noiembrie 2007

 5. cruciat iuliana Says:

  va salut pe toti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: